Okuliare

Marec v Optike Diamond – Bonus 20€ k vaším novým šošovkám

Optika Diamond Vám počas celého Marca dá BONUS 20€ na samozatmavovacie šošovky Transitions.



Transitions VII - Dvojnásobná ochrana pred UV žiarením a odleskami na každý deň
Vaše oči sú extrémne citlivé a UVA a UVB lúče im môžu spôsobiť poškodenie vo forme chorôb (napr. sivý zákal – katarakta). Okrem toho môže ostré svetlo spôsobiť nižší komfort videnia aj bolesť.

Okuliarové šošovky Transitions Signature chránia vaše oči pred nebezpečným UV žiarením a okamžite sa adaptujú na meniace sa svetelné podmienky tak, aby čo najlepšie ochránili váš zrak.

 Najlepšia UV ochrana(1)

Najnovšia generácia okuliarových šošoviek Transitions ponúka najlepšiu UV ochranu pre okuliarové šošovky na každý deň s E-SPF 25 , čo znamená, že vaše oči sú až 25-krát lepšie chránené ako bez okuliarových šošoviek. 

Najlepšia technológia kontroly svetla(2)

Vďaka revolučnej technológii Chromea7, okuliarové šošovky  Transitions Signature sú ešte viac reaktívne na nepriamom slnečnom svetle, takže nositelia sú ešte viac chránení pred oslnením.
 
Perfektná čírosť videnia v každom čase
 
Okuliarové šošovky Transitions poskytujú číre videnie a zároveň chránia Váš zrak pred 5 nepriateľmi videnia rovnako ako pred nebezpečnými UV lúčmi.


Transitions sú veľmi vhodné pre nositeľov v každom veku a poskytujú im každodenné pohodlie, ochranu a komfort pri videní. Sú veľmi vhodné pre deti, keďže detský zrak je trikrát viac náchylnejší na poškodenie slnečnými lúčmi.


1)Najlepšia UV ochrana pre Transitions oproti štandardným čírym a samozafarbovacím šošovkám s AR, meranými s E-SPF, novým indexom vynájdeným Essilor a podporený nezávislou treťou stranou, certifikujúci celkovú UV ochranu na šošovke. Iba vlastnosti šošovky: E-SPF vylučuje priame slnečné žiarenie vnikajúce do oka, ktoré závisí na externých faktoroch (tvar rámu, pozícia nositeľa, …).
(2)Medzi produktami Transitions Optical.



Author


Avatar